Mirë se vini në webfaqen zyrtare të Postës së Kosovës

Pulla postare për Kampionatin Botëror të Karatesë

Prishtinë, 3 prill - Posta ka nderuar Federatën e Karateistëve të Kosovës duke emetuar sot dy pulla postare me rastin e mbajtjes së Kampionatit Botëror të Karatesë Shotokan në Prishtinë.

Promovimi i pullave postare është bërë sot në Shtëpinë e Sportit në Prishtinë. Në këtë ngjarje kanë marrë pjesë ministri i MZHE-së, Fadil Ismajli, zëvendësministri i MKRS-së, Hajdin Abazi, Kryetari i Federatës së Karatesë së Kosovës, Fadil Arifi si dhe nga Posta e Kosovës: Kryetari i Bordit të Drejtorëve, Halit Isufi, Kryeshefi Ekzekutiv Sejdi Hoxha dhe Zyrtari Kryesor i Financave dhe Thesarit, Behxhet Maliqi.
më shumë